Autor: Gorica Nikolin - gorica@021.rs

Novi Sad
22.08.2016.
16:11 > 20:04
Novosadska policija privela je 44-godišnjeg Novosađanina G. M. koji je nasrnuo i povredio policajca u subotu, 20. avgusta u Ulici Maksima Gorkog.
  • Разум

    24.08.2016 11:20
    @ Комша
    Ако полиција каже да не може да се прође ја не могу да разумем како некоме може да падне на памет да инсистира нарочито за тако баналан разлог као што је гаража. Па на шта би личило кад би при свакој блокади из било ког разлога туда и даље пролазио како коме одговара, да се паркира, да однесе тетки лек ... Затворено је и даље НЕ МОЖЕ.
    И немојте сад оне стандардне приче није требало затварати, није морало, ово оно. ЗАТВОРЕНО И ТАЧКА. Кад то једном утувимо у главу бићемо спремни да будемо као нормалан свет.
  • @Komša

    23.08.2016 14:58
    Komšo, tvoj komša je pokušao vozilom da usmrti službeno lice. Nije to nikakav nesporazum.
  • ex chapman

    23.08.2016 10:02
    eto tako
    tako je to kad policija štiti huligane od građana. "navijači" imaju status kao svetski državnici ili filmske zvezde - šetaju se gradom uz pratnju policije, zatvaraju se ulice za saobraćaj zbog njih... sa kojim obrazloženjem se zatvara ulica kada je utakmica? jel se utakmica možda igra na ulici? daj onda da stadion pretvorimo u dino-park ili tržni centar (nema ih dovoljno) a za svaku utakmicu lepo zatvorimo Bulevar i nek tamo igraju. samo molim vas nek utakmice uvek budu radnim danom u vreme špica, da se napravi što veća gužva i da što više ljudi trpi torturu zarad šačice manijaka! ne znam detalje ovog konkretnog slučaja ali me uopšte ne čudi da je čovek poludeo nakon što mu je rečeno da ne može da prođe kolima kroz ulicu zato što se "navijačima" mora dati prostora da se "izduvaju"! sutra će nas iseljavati iz stanova da bi provalnici mogli da obavljaju svoj zanat! ALO, osvestite se! ulice i ceo grad pripadaju civilizovanim građanima (koliko god da ih je malo ostalo) i posao policije je da to obezbedi! ne opravdavam nikakve napade na policiju, ali ako policija želi poštovanje, morali bi prvo sami sebe da poštuju, tj. zakon i tu uniformu koju nose!
  • Sportista

    23.08.2016 09:43
    Dokle
    Mere policije za utakmice poput ove i mnoge druge su preterene i uskracuju mnoga prava gradjana Novog Sada . Za vreme EP u rukometu niko nije mogao da prodje bezspecijalne dozvole i naravno sem njihovih kolega .Vec dugo takav tretman iritira novosadjane. Zatvaranje ulica . zauzimanje parkinga je omiljena metoda MUP/a . PRETERANO . DOKLE

















  • Komša

    23.08.2016 08:20
    Sramotno
    Znam slučaj. Čovek je pušten jed je došlo do nesporazuma i tvrdoglavosti policajca. Komšija TU stanuje i ima garažu u dvorištu A.Tome!
    Zamolio je P. da uđe u dvorište, jer NEMA drugog prilaza, no zadrti P. nije ga puštao iako mu je dao LK na uvid???
    Jeste čovek preterao, ali dokle će nerazumni kursisti izigravati vlast i moć???
  • Zakon jaceg.

    22.08.2016 22:15
    Dzungla puna krokodila, majmuna i tarzana sa svih strana.
  • @Boki

    22.08.2016 21:47
    Hahaha, pa te "metode" su i dovele do eksplozije bahatosti i kriminala. Pitaj bilo kog krimosa, huligana i sl. da li bi radije da ih tuku i polivaju 30 dana svaki dan ili da provedu 3-4 godine zatvoreni u celiji (ma sta celiji, i u sobi najluksuznijeg hotela). 99% ce odabrati prvo
  • Boki

    22.08.2016 20:07
    Obozavamkad zbog utakmice blokiraju okolne parkinge, neke ulice, a u Merkatoruiokolini ne mozes kupitivino jer je utakmica. Totalno debilno kao i sve ostalo.

    Sto se tice baje - akoje istina - trebao je lepo ici na prevaspitavanje u Kraljevica Marka, malo obrade u marici pa onda pendrecenje pa kupanje ladnom vodom pa opet pendrecenje pa drustveno korosni rad i 6 godina bez dozvole pa ponovno poaganje itd.
    Ali nema toga vise, a trebalo bi...
  • dzungla

    22.08.2016 20:02
    Divljina .
  • ntn

    22.08.2016 20:00
    Ako je tako bahat...
    možda je njihov ili bivši njihov?
  • Sale NS

    22.08.2016 19:55
    Konkretno molim
    Ko je taj nedodriljivi, kako mu je puno ime i prezime ? Nemojte ni objavljivati vest ako ste stalno u inicijalima. Neka ga je makar malo sramota iako sam siguran da se radi o klasičnom balvanu, kontroverznom biznismenu koji misli da je Bog !?
  • Jovan

    22.08.2016 19:45
    Banda
    Hapsi bagru.
    Ako taj diže ruku na uniformu, šta bi tek radio sa civilom.
    Samo bukagije i u bajbokanu na lađenje, pa pre neg' se oladi-malo da tucka kamen na +40C.
    Pa opet na lađenje.
    Al samo do pola...
  • Beban

    22.08.2016 19:40
    Ne volim pandure ali mrzim bahate primitivce koji nasrcu na policiju mora da se zna ko šta radi !!! Na utakmici vojvodina az bili su policajci iz vrbasa veoma fini i kulturni momci svaka cast ... a ovog mangupa sto udara čoveka na poslu ispendrečiti da se malo smiri.
  • Sale

    22.08.2016 17:43
    To je njihova priča,a šta je stvarno bilo,ostaće nezabeleženo,policija nije ni blizu nekadašnje,svakavih ima,a o gradjanima ne vredi ni pričati,sve je otišlo u tri lepe,samo su naprednjaci i njihovi sateliti,zadovoljni i ne misle da odu odavde,jer je za njih bolje nego u Norveškoj.
  • Joca

    22.08.2016 16:58
    ime i prezime
    Mora se znati ime i prezime,postupak se mora medijski pratiti a policija mu mora obezbediti ugodan boravak u buduce u ovom gradu.
  • Milk

    22.08.2016 16:56
    Opa...neki baja u pitanju cim pegla policiju a sudija ga pusta, a onda COP-si malo zbog javnosti pokazuju zube!? Bice ono, od ranije poznat policiji. A sudija kao sudija, otkud sme u aps postenog coveka, ko zna ciji je bracala brat/kum/drug.
  • Rade

    22.08.2016 16:51
    Drzava ni ne zna koliko moze da profitira od ovakvih i njima slicnih...sigurno da ima mesta u rudnicima, ulice su nevidjeno prljave, njive zapustene, kontejneri nikad prljaviji, a o smecu po gradu da ne pricamo...Ta silovitost i bahatost moze da se preusmeri i na nesto korisno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna